Fettercairn 22 Year Old

Ontdek een fantastische Fettercairn whisky die maar liefst 22 jaar heeft mogen rijpen: Fettercairn 22 years. Na de distillatie is gekozen om de new make spirit op ex-bourbonvaten te rijpen en hier brengt deze single malt whisky z'n volledige rijpingsduur
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€196,99
Incl. btw

Ontdek een fantastische Fettercairn whisky die maar liefst 22 jaar heeft mogen rijpen: Fettercairn 22 years. Na de distillatie is gekozen om de new make spirit op ex-bourbonvaten te rijpen en hier brengt deze single malt whisky z'n volledige rijpingsduur op door. Bij de distilleerderij zegt men dat 'puurheid een zeldzaam iets is' en dat het beste hiervan tot uiting komt in deze whisky. De Fettercairn 22 is rijk aan levendige lagen van fruit, waarbij hints van kruiden dit verder ondersteunen.

De geur combineert gedroogd fruit met hints van verse appel, boterkoek, cederhout en een vleugje vers hooi. Fruitige smaken van onder andere kersen, ananas, mango en sinaasappelzeste worden in de mond aangevuld door hints van cederhout, aarde en kruiden. De afdronk is lang, fruitig en combineert een zoetje met een hint van tabak.

Alcoholpercentage: 47%
Inhoud: 70cl
Gebotteld in: Highland, Scotland
Batch:
Aantal exemplaren: