Torsten Paul Ben Nevis 6 Years Old

Een onbeschaamde whisky die ouder is dan zijn jaren. Geweldige spirit plus first-fill sherry en geturfde gerst is een droom voor iedereen die van geturfde, sherrygerijpte whisky houdt, ongeacht de leeftijd. Neus Doet sterk denken aan de oude Macdonald's
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 15:00 besteld, zelfde dag verzonden!
product-banner
€99,99
Incl. btw

Een onbeschaamde whisky die ouder is dan zijn jaren. Geweldige spirit plus first-fill sherry en geturfde gerst is een droom voor iedereen die van geturfde, sherrygerijpte whisky houdt, ongeacht de leeftijd.
Neus
Doet sterk denken aan de oude Macdonald's Traditional, maar is veel intenser en rijker. En peatier. Een lichte hint van geslagen lucifers, maar ook gerookt paprikapoeder, gezouten vlees en verbrand hout, gevolgd door houtskool, rietsuiker en veel sinaasappelschil met een vleugje verkoolde citroen. Tot slot wat tonen van nootmuskaat en kaneel, evenals een vage bloemige toon.
Smaak
Groot van de rook en sherry. Veel houtskool, houtrook en bittere chocolade, een lekker pittige chilipeperhitte, nougat en marsepein, maar ook zoethout en donker fruit zoals pruimen en dadels.
Af hebben
Zoet, smeulend, rokerig en donker. Lang.

Alcoholpercentage: 61.1%
Inhoud: 70cl
Gebotteld in: Highland, Scotland
Batch: 42
Aantal exemplaren: 343