De Octomore 14.1 vormt de basis van de 14de jaarlijkse Octomore editie. De 14.1 heeft vijf jaar gerijpt in first fill ex-Amerikaanse whiskeyvaten. Je ruikt gerookte vanille en zoete karamel. In de mond komen heldere citrus, rook en een duidelijke minerali
De familie Rose cultiveert sinds 1912 de Mid Coul-boerderij in het noorden van Schotland. De biologische gerst die ze verbouwen, is gebaseerd op de revolutionaire oude ideeën van onze voorouders, landbouw zonder het gebruik van kunstmest en pesticiden. Ze
De raadselachtige kunsten van de distilleerder zijn gehuld in magere feiten. Er zijn duistere geheimen binnenin en alleen het markeren van het verstrijken van de tijd geeft onvoldoende gewicht. Door deze belaste handen gaan grote eiken en standvastige pri
Octomore 13.3 demonstreert de fenomenale kracht van smaak bij het combineren van superzware turf met de variabele oogsten verzameld op het eiland Islay, grootgebracht door vriend en boer James Brown op één unieke boerderij.