Douglas Laing

Douglas Laing’s is opgericht in 1948 door Fred Douglas Laing. Vanaf 1972 wordt hij bijgestaan door zijn zoon, Fred Hamilton Laing, en in 1990 mocht Fred Laing de Award for Export ontvangen van de koningin van Engeland. Sinds 2009 bestaat de Big Peat whisky en deze is nog steeds veel te verkrijgen. In 2013 ontwikkelde Douglas Laing de nieuwe Scallywag whisky, in 2014 kwam de Timorous Beastie en in 2015 werd de Rock Oyster gecreëerd, en de Remarkable Regional Malts waren geboren.

Douglas Laing is een echt familiebedrijf, nu in de 3e generatie. De whiskies van Douglas Laing zijn altijd non chill-filtered en niet bijgekleurd en met een hoog alcoholgehalte. Ze zijn gespecialiseerd in Single Malt Scotch Whisky, Single Grain Scotch Whisky, Blended Blended Whisky en Blended Malt Scotch Whisky.

Douglas Laing
Lees meer
×

District

Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »