Lheraud Cognac Ombre Lot No. 1934

Van 1860 tot heden heeft de familie Lhéraud een unieke identiteit gesmeed die geworteld is in een onderscheidend land waar passie en discretie woorden zijn om naar te leven. Alexandre Lhéraud, die zich in de Petite Champagne streek vestigde om de plaatsel
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€5.699,99
Incl. btw

Van 1860 tot heden heeft de familie Lhéraud een unieke identiteit gesmeed die geworteld is in een onderscheidend land waar passie en discretie woorden zijn om naar te leven. Alexandre Lhéraud, die zich in de Petite Champagne streek vestigde om de plaatselijke kasteelheer of kasteelhouder te dienen, was de eerste die wijnstokken in zijn tuin plantte. Victor, Jean, Pierre, Eugène, Rémy en Guy volgden in zijn voetsporen. Deze mannen met een fijn temperament en een standvastige arbeidsethos breidden het landgoed uit en verfijnden hun methode, waarbij ze hun herinnering aan het land en de zorg die ze aan hun product besteedden, doorgaven. Dat is wat Lhéraud cognac doordrenkt met zijn unieke stijl, die het verleden gebruikt om in het heden te schitteren.

Alcoholpercentage: 45%
Inhoud: 70cl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »