Berry Bros & Rudd Texas Legation Batch 2

Een prachtige Bourbon van Berry Bros. & Rudden, werkelijk om vingers af te likken! De Texas Legation Bourbon Whiskey is ondertussen Batch 2 en wordt gelanceerd in een beperkte oplage van 5000 flessen. Een bourbon met smaken van gesuikerde maïs wat resulte
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€49,99
Incl. btw

Een prachtige Bourbon van Berry Bros. & Rudden, werkelijk om vingers af te likken! De Texas Legation Bourbon Whiskey is ondertussen Batch 2 en wordt gelanceerd in een beperkte oplage van 5000 flessen. Een bourbon met smaken van gesuikerde maïs wat resulteert in fruitige toetsenen gecombineerd met honing. Dit engeltje rijpte op nieuwe Amerikaanse eikenvaten. Een prachtige bourbon die blaakt van de complexiteit, evenwicht en eenp erfecte textuur. De Texas Legation is een bourbon dankzij een alliantie tussen 1842 en Berry Bros. & Rudden in de staatTexas (VS). De bourbon wordt uiterstzorgvuldig gemaakt in Texas door expert Doug McIvor, van Berry Bros. & Rudd. Geproduceerd in kleine hoeveelheden: slechts 5.000 flessenwereldwijd. Een fijne Blended whiskey gebasseerd op gele maïs en geinfuseerd met een selectie van «Bloody Butcher», rode en paarsemaïs, rogge, haver en gemaltegerst. Batch No.2 heeft meer dan 21 maanden op Amerikaanse & Europese eiken vaten gelegen.

Alcoholpercentage: 46.2%
Inhoud: 70cl
Gebotteld in:
Fles Code:
Batch: 2
Aantal exemplaren: 5000
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »