Fris, geurig, kristallijn en licht aromatisch, met een bijzondere elegantie die inherent is aan de druiven waarvan hij afkomstig is.
ÙE Uvabianca moet worden geserveerd op ongeveer 12°C in een bevroren open tulpvormig glas. Alvorens te proeven moet ÙE Uv
Licht amberkleurige kleur voor de rijping in hout. Elegant met een lichte geur van vanille, kenmerkend voor het hout.
Het moet op kamertemperatuur worden geserveerd in een breed ballonglas. Alvorens te proeven moet Grappa enkele minuten in het glas ruste
Amberkleur met gouden tinten voor de rijping in barriques. Zacht en bloemig met tonen van amandel en groene appel die verzachten in een lichte geur van vanille en chocolade.
Het moet worden geserveerd op ongeveer 12°C of in een ijskoud, open tulpvormig g
Visuele sensatie – Heldere en amberkleurige kleur met gouden reflecties.
Reuksensatie – Elegant met geuren van vanille, gebak, chocolade en kruiden.
Smaaksensatie – Rijk, fluweelzacht en omhullend.