Over ons

Slijterij Vonk B.V. is één van de grootste zelfstandige slijterijen van Nederland. Met een enthousiast team medewerkers hopen wij U de hoogst mogelijke service te leveren, zowel in de winkel als in de webshop.

Bedrijfsinformatie:
Adres:  --- Tuiniersstraat 8
1501 NK Zaandam
---
Telefoonnummer: - 075 616 9355
Faxnummer: - 075 616 4377
E-mail: - [email protected]
-
KvK nummer: - 35015807
BTW nummer:   - NL8032.62.127.B.01


Over ons


 
Op dit moment zijn wij een van de grootste aanbieders van Wijnen, Gedistilleerd- en Bieren, en Relatieschenken in de Randstad. Met een assortiment van 600 whisky soorten, 75 rum soorten, 795 Wijn soorten, 499 Bier soorten en nog vele andere lekkernijen!

Naast levering van ons uitgebreide assortiment wijnen, bieren, gedistilleerd en frisdranken aan bedrijven en particulieren leveren wij tevens maaltijden, heerlijke hapjes en/of diverse complete buffetten. Walking dinner en/of een privé kok aan huis behoren ook tot de mogelijkheden. Er wordt uiteraard alleen met verse en met zorg uitgezochte ingrediënten gewerkt. Aangezien geen receptie of feest hetzelfde is leveren wij altijd werk op maat. Daarnaast kunnen wij u personeel, servies, linnen en verdere aankleding verzorgen.

In onze winkel is gespecialiseerd personeel (Vinologen, Liquoristen en Bierexperts) aanwezig die u bij uw keuze kunnen helpen. Hiernaast geven wij dan ook diversen proeverijen. Wij hebben een ruime sortering relatiegeschenken voor u in huis. Kant en klaar maar wij kunnen natuurlijk ook samen met u een relatiegeschenk op maat maken.

Wij zijn gevestigd aan de Tuiniersstraat nummer 8, in Zaandam.  
 


Onze Wijnen
Onze Whisky's
Ons Proeflokaal
Het verhaal achter Slijterij Vonk 

Slijterij Wijnhandel Vonk begon als Brandstoffen en Kolenhandel Simon Vonk in 1928 met zijn bedrijf samen met zijn vrouw Jansje de Boer. Na 40 jaar worden de bakens verzet, het aardgas doet zijn intrede en Hennie Vonk gaat een moderne Slijterij Wijnhandel beginnen samen met zijn vrouw Rie Vonk. Tegenwoordig wordt de zaak gerund door Simon Vonk en zijn zoon Roy Vonk. In 2012 is Slijterij Wijnhandel Vonk uitgeroepen tot een van de beste Slijterijen van Nederland!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »