Amaro Nonino Quintessentia is een smaakvol Italiaans likeur op basis van grappa. Het likeur wordt op smaak gebracht door Italiaanse kruiden en heeft gerijpt op sherry, nevers en limousin vaten. Hierdoor wordt de smaak alsmaar complexer waardoor het uitste
Typisch, passend alcoholisch, met in de neus zowel de geur van broodkorstjes als zoethout.
Het moet worden geserveerd op ongeveer 12° in een bevroren open tulpvormig glas. Alvorens te proeven moet Grappa enkele minuten in het glas rusten: door zuurstof t
Van verse, geselecteerde druivenpulp. Natuurlijke rijping in barriques uit Limousin en Nevers en in ex-sherryvaten onder zegel en permanent toezicht van de douane in Monopoli, in de kelders van het Nonino-landhuis.
Elegant en aanhoudend, met hints van va
Single Grapes Nonino Monovitigni is intens en omhullend met een zeer elegante reeks parfums die de grote regionale druivensoorten typeren en is licht fruitig (gouden kweepeer, abrikoos, peer en bittere amandel).
Serveer het op 12°C of in een ijsglas met
Fris, geurig, kristallijn en licht aromatisch, met een bijzondere elegantie die inherent is aan de druiven waarvan hij afkomstig is.
ÙE Uvabianca moet worden geserveerd op ongeveer 12°C in een bevroren open tulpvormig glas. Alvorens te proeven moet ÙE Uv
Grappa Vendemmia Nonino is een distillaat met een charmante persoonlijkheid omdat het de elegantie en rijkdom van de geuren koppelt aan een buitengewoon karakter.
Het weerspiegelt de kenmerken, geschiedenis en gebruiken van de traditie van de Nonino-fami
Visuele sensatie – Heldere en amberkleurige kleur met gouden reflecties.
Reuksensatie – Elegant met geuren van vanille, gebak, chocolade en kruiden.
Smaaksensatie – Rijk, fluweelzacht en omhullend.
Licht amberkleurige kleur voor de rijping in hout. Elegant met een lichte geur van vanille, kenmerkend voor het hout.
Het moet op kamertemperatuur worden geserveerd in een breed ballonglas. Alvorens te proeven moet Grappa enkele minuten in het glas ruste
Brandy geproduceerd met een ambachtelijke discontinue stoom alambiek, volgens de oude familietraditie. Het wordt verkregen door geselecteerde kersen te distilleren die op de juiste rijpheid zijn geoogst, rijk aan aroma's die hun karakteristieke boeket aan
Brandy geproduceerd met een ambachtelijke discontinue stoom alambiek, volgens de oude familietraditie. Het wordt verkregen door geselecteerde pruimen te distilleren die op de juiste rijpheid zijn geoogst, rijk aan aroma's die hun karakteristieke boeket aa