Tarapacá heeft verschillende manieren van wijnmaken. In deze serie zijn de wijnen geconcentreerd en krachtig en worden de karakteristieken van de druif ondersteund met een mooie geïntegreerde houttoets.
Deze Carmenère komt uit de bodemserie "Los Cardenales", die volle wijnen met ronde, sappige tannines voortbrengt. De wijn rijpt 12 maanden, waarbij 70% van de wijn rijpt in Franse vaten en de overige 30% in licht geroosterde Franse eiken foudres.
Een lichtgele witte wijn. In de neus is het intens, met citrustonen zoals limoen en grapefruit vermengd met bloemige tonen zoals jasmijn, oranjebloesem en kamperfoelie. In de mond presenteert het een frisse stijl, evenwichtige zuurgraad met een lange en f
In de inheemse Quechua-taal van Noord-Chili betekent Tara-Pakay "verborgen boom". Net als de oude, nobele eiken die op ons wijngaardlandgoed groeien, heeft Viña Tarapacá sterke, diepe wortels in de Chileense wijnbouw sinds 1874. Deze beperkte productie is
Deze limited edition is een ode aan de rijke endemische en inheemse biodiversiteit waarin onze wijngaarden gedijen en onze wijnen doordrenken met kwaliteit. Het is een rode blend samengesteld uit 58% Carmenere, 29% Cabernet Sauvignon, 11% Petit Verdor en
Uiterlijk: robijnrode kleur.
Neus: Aroma's van pruimen, bramen en kruiden. Fijn bebost.
Smaak: gestructureerd met zachte tannines.
Lekker bij: Wit en rood vlees. Serveer tussen 15 en 17 °C