Eenmaal gedistilleerd uit Pedro Ximénez, wordt de Brandy gerijpt in kastanje houten vaten. Het kastanje hout heeft het vermogen om het product geen overmatige zuurgraad te geven, en geeft tevens fruitige tonen. Vervolgens rijpt de Brandy nog 13 jaar op Am
Dit is niet zomaar een limoncello, maar een premium cello van Koreman's. Zonder kunstmatige toevoegingen, maar juist puur ambachtelijk gemaakt van uitsluitend biologische citroenen, die stuk voor stuk met de hand zijn geplukt, gewassen en geschild.
Vier de 10e verjaardag van Fiorito Limoncello met deze Edizione Anniversario. Deel het met je beste vrienden en familie. Deze limoncello is gemaakt volgens ons traditioneel Italiaans familierecept. Deze artisanale likeur wordt gemaakt met enkel de fijnste
De pruim, veronderstel ik, berust op de balans tussen twee zeer verschillende componenten. De kernel in de pruimenpitten is de basis van deze geest, die een marsepein, bittere amandelsmaak geeft. Gedistilleerde goudsbloemkombucha draagt bij aan bloemige e
De nieuwe versie van The Handmade Cocktail Company van een ongelooflijke cocktail, nu gepresenteerd in flessen van 50 cl - huzzah! Het werd voor het eerst gemaakt in een koffiehuis in New Orleans en is nu klaar om thuis van te genieten.
Gemaakt met alleen neutrale alcohol, suiker en een geheime mix van 130 plantaardige ingrediënten (planten en bloemen), wordt Green Chartreuse al sinds 1840 over de hele wereld genoten.
Het wordt nog steeds gebotteld in de traditionele likeurfles van Ch
Deze zuivelvrije verrukking, gebaseerd op onze bekroonde Arctic Blue Gin, combineert de echte aroma's van bosbessen - de wilde arctische bosbessen - met de zachtheid van romige dessertlikeuren. Arctic Blue Oat Likeur is gemaakt van pure noordelijke haver