Nuestra Soledad Santiago Matatlan is een 100% agave (Espadin) mezcal uit Santiago Matatlán, wat in het oosten ligt van de 'Valles Centrales' Regio. Een rijke smaak, hij heeft een vrij aangename geur van tropisch fruit en het warme van graanalcohol, een aa
Nuestra Soledad La Compania wordt van 100% Espadin Agave uit La Compania, Ejutla geproduceerd. Hoog in fruit met geroosterde groene pepers en een subtiel zoutgehalte.
Origen Raiz Sotol Blanco Dasylirion Cedrosanum is een heldere drank afkomstig uit Mexico. Dit is een speciaal soort drank genaamd Sotol dat geproduceerd wordt in maar een paar delen van Mexico waaronder Durango. Deze variant word van de plantensoort Dasyl
Een enkele variëteitsverkenning waardoor de volledige spectrumsmaak van Espadin-agave naar voren komt.
Door gebruik te maken van dezelfde ambachtelijke processen die al eeuwenlang worden gebruikt, draagt elke druppel Madre de natuurlijke smaak van de aga
Origen Raiz Chacaleno Durango is een mezcal uit de stad Durango in Colorado. Het aroma die in de neus naar bovenkomt, is afkomstig van tropisch fruit. Je proeft een smaak van mango en bloemen gepaard met geroosterde banaan en een lichte hint van witte pep
Nuestra Soledad San Baltazar is een rijke en volle Mezcal die lang in de mond blijft. De agave Espadin die wordt gebruikt om het te laten groeien, groeit op ongeveer 5.500 voet.
El Jolgorio Mexicano is een traditionele pit-geroosterde, door een muilezel aangedreven molensteen, geplette agave, en tweemaal gedistilleerde mezcal uit Mexico. De Mexicano agave behoort tot een zeldzaam ras. Deze agave geeft de voorkeur om in vochtige g
Koch Ensamble is gemaakt van wilde maguey Tobala, Tobasiche, Lumbre en Cirial. Deze mezcal is gemaakt in San Baltazar door Pedro Hernandez. Het is een zachte en evenwichtige mezcal met fruitige tonen van banaan, lichte rook en kruiden.