Complexe, geconcentreerde wijn met veel mineraliteit en een volle, robuuste structuur. Verfijnde tonen van citrus en bloemen en een ronde smaak.Serveer op 12 à 14°C bij diverse visgerechten, schelp- en schaaldieren, gevogelte en wit vlees, gegrild of met
Complexe rijke wijn met florale en fruitige aroma’s. Daarnaast een subtiele kruidigheid en botertonen. Les Clos is een gastronomische begeleider van pure visgerechten, zeevruchten en licht vlees. Fantastisch bij kreeft!
Dit is de grootste en bekendste Grand Cru; zijn bekendheid is gebaseerd op zijn geschiedenis als een van de eerste wijngaarden van Chablis. De appellatie heeft een zuidelijk aspect met een zeer witte, dichte en diepe kleigrond, rustend op een kalksteenbed
Gestructureerde wijn met een florale neus en intens mineralige, licht rokerige aroma’s. De smaak is vol en rond, maar zeer elegant. Serveer op 12 à 14°C bij diverse visgerechten, schelp- en schaaldieren, gevogelte en wit vlees, gegrild of met romige sauze