Limecello is een handgemaakte drank die een levendig en verfrissend karakter geeft. Deze unieke smaak wordt verkregen door een infusie van koude alcohol gemengd met de kostbare Siciliaanse limoenschillen. Dit langzame en zachte extractieproces vangt de le
Limoncello di Sicilia is de meest typische likeur van ons prachtige land Sicilië, geproduceerd door Distilleria F.lli Russo in Santa Venerina in de provincie Catania. Ons land is genereus en biedt ons het hele jaar door zeer verse citroenen. Sterker nog,
Vier de 10e verjaardag van Fiorito Limoncello met deze Edizione Anniversario. Deel het met je beste vrienden en familie. Deze limoncello is gemaakt volgens ons traditioneel Italiaans familierecept. Deze artisanale likeur wordt gemaakt met enkel de fijnste
Eenmaal gedistilleerd uit Pedro Ximénez, wordt de Brandy gerijpt in kastanje houten vaten. Het kastanje hout heeft het vermogen om het product geen overmatige zuurgraad te geven, en geeft tevens fruitige tonen. Vervolgens rijpt de Brandy nog 13 jaar op Am
Deze unieke combinatie van Grande Champagne cognac van François Peyrot met vers sap van zoethoutwortel uit Calabrië is heel wat meer dan dat. Vol van smaak, verrassend en verfijnd, een unieke smaakbelevenis. Na een geraffineerd begin met tonen van koffie