Een enkele variëteitsverkenning waardoor de volledige spectrumsmaak van Espadin-agave naar voren komt.
Door gebruik te maken van dezelfde ambachtelijke processen die al eeuwenlang worden gebruikt, draagt elke druppel Madre de natuurlijke smaak van de aga
El Jolgorio Agave Espadin is een geniale mezcal die gemaakt wordt in Santa Maria Zoquitlan te Oaxaca van 100% wilde Espadin agave. De espadin is de meest gebruikte agave van Mexico. De plant bereikt zijn volwassen leeftijd tussen 5 en 10 jaar, veel vroege
Een mix van twee soorten agave ontgrendelt natuurlijke smaken die vaak verborgen zijn achter de rook.
Madre Ensamble is gemaakt om de perceptie te herdefiniëren dat alle mezcal overdreven rokerig is, door de smaken van Espadin en Cuishe agaves in evenwic
Koch Ensamble is gemaakt van wilde maguey Tobala, Tobasiche, Lumbre en Cirial. Deze mezcal is gemaakt in San Baltazar door Pedro Hernandez. Het is een zachte en evenwichtige mezcal met fruitige tonen van banaan, lichte rook en kruiden.