El Jolgorio El Jolgorio Espadin

El Jolgorio Agave Espadin is een geniale mezcal die gemaakt wordt in Santa Maria Zoquitlan te Oaxaca van 100% wilde Espadin agave. De espadin is de meest gebruikte agave van Mexico. De plant bereikt zijn volwassen leeftijd tussen 5 en 10 jaar, veel vroege
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€76,99
Incl. btw

El Jolgorio Agave Espadin is een geniale mezcal die gemaakt wordt in Santa Maria Zoquitlan te Oaxaca van 100% wilde Espadin agave. De espadin is de meest gebruikte agave van Mexico. De plant bereikt zijn volwassen leeftijd tussen 5 en 10 jaar, veel vroeger dan andere agaves. Door het redelijke suikergehalte leent de espadin agave zich perfect om mezcal mee te maken. De mezcal bij El Jolgorio rijpt vaak enkele jaren in grote glazen bokalen voordat men over gaat tot bottelen. Hierdoor ontstaat een milde en zachtere smaak. Voor de productie gebruikt men de traditionele stenen kuil waar de pinas in gerookt worden waarna ze met een stenen wil geplet worden. Na de fermentatie distilleert men twee keer om tot deze fijne spirit te komen. De El Jolgorio Agave Espadin heeft een plantaardige minerale neus met geroosterde tonen. Duidelijk citrus, basilicum, rozemarijn en natuurlijk een punch rook zoals het hoort!

Alcoholpercentage: 47%
Inhoud: 50cl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »