Deze Franse likeur van Ælred heeft de zoete, nootachtige verrukkingen van kastanjes benut! We kunnen zien dat dit een aantal heerlijke rijke smaken toevoegt aan cocktails met donkere geesten - hoewel het misschien ook thuis in een kopje koffie wordt bespa
Limoncello di Sicilia is de meest typische likeur van ons prachtige land Sicilië, geproduceerd door Distilleria F.lli Russo in Santa Venerina in de provincie Catania. Ons land is genereus en biedt ons het hele jaar door zeer verse citroenen. Sterker nog,
Deze heerlijke crème combineert de geur van meloen gerijpt in de warme Siciliaanse zon met de zoetheid van verse room, in een delicate harmonie en perfecte balans. Het moet vers als dessert worden genoten en is uitstekend op ijs.
Deze heerlijke crème combineert de delicate smaak van pistachenoten, een typische vrucht van de Par dell'Etna, in een delicate harmonie en perfecte balans. Het moet vers als dessert worden genoten en is uitstekend op ijs.
Limecello is een handgemaakte drank die een levendig en verfrissend karakter geeft. Deze unieke smaak wordt verkregen door een infusie van koude alcohol gemengd met de kostbare Siciliaanse limoenschillen. Dit langzame en zachte extractieproces vangt de le
Uw vakslijter heeft bij Rutte een eigen whiskeyvat van Amerikaans eiken. Hierin ligt voor hem de oude graanjenever te rijpen, totdat deze in kleine charges voor u gebotteld wordt. Uniek, Bijzonder, Smaakvol.
De pruim, veronderstel ik, berust op de balans tussen twee zeer verschillende componenten. De kernel in de pruimenpitten is de basis van deze geest, die een marsepein, bittere amandelsmaak geeft. Gedistilleerde goudsbloemkombucha draagt bij aan bloemige e
Brandy geproduceerd met een ambachtelijke discontinue stoom alambiek, volgens de oude familietraditie. Het wordt verkregen door geselecteerde pruimen te distilleren die op de juiste rijpheid zijn geoogst, rijk aan aroma's die hun karakteristieke boeket aa
Brandy geproduceerd met een ambachtelijke discontinue stoom alambiek, volgens de oude familietraditie. Het wordt verkregen door geselecteerde kersen te distilleren die op de juiste rijpheid zijn geoogst, rijk aan aroma's die hun karakteristieke boeket aan