Trimbach Riesling Cuvée Frédéric Emile 1989

De op vat gerijpte Riesling Cuvée Frédéric Emile uit de wijnstreek van de Elzas presenteert zich in een helder lichtgeel in het glas. De kleur van deze witte wijn vertoont ook goudgele reflecties in de kern. Door het glas rond te draaien is deze witte wij
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€99,99
Incl. btw

De op vat gerijpte Riesling Cuvée Frédéric Emile uit de wijnstreek van de Elzas presenteert zich in een helder lichtgeel in het glas. De kleur van deze witte wijn vertoont ook goudgele reflecties in de kern. Door het glas rond te draaien is deze witte wijn perfect in balans, aangezien hij niet waterig, stroperig of likeurachtig afsteekt tegen de wanden van het glas. In het glas wordt deze witte wijn van F.E. Trimbach aroma's van limoenen, kumquats, pomelo, citroenen en appels, aangevuld met jeneverbes, garrigue en groene pepers. De F.E. Trimbach Riesling Cuvée Frédéric Emile presenteert zich aan wijnliefhebbers als aangenaam droog. Deze witte wijn is nooit grof of mager, zoals je zou verwachten van een wijnicoon in het wijnsegment. Deze frisse witte wijn presenteert zich evenwichtig en complex in de mond. Dankzij de fruitige zuurgraad is de Riesling Cuvée Frédéric Emile heerlijk fris en levendig in de mond. In de afdronk bekoort deze zeer bewaarbare wijn uit het wijngebied van de Elzas met een goede lengte. Er zijn opnieuw hints van citroengras en limoen. Minerale tonen uit de bodem, die wordt gedomineerd door kalksteen en mergel, sluiten zich aan bij de afdronk.

Alcoholpercentage: 12.5%
Inhoud: 75cl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »