1423 S.B.S Trinidad 1993 (Caroni Distillery)

Deze Single Cask is afkomstig uit Trinidad en werd in 1993 gedistilleerd in een pot still in de wereldberoemde Caroni Distillery. De rum heeft gedurende 28 jaar gerijpt in een ex-Bourbon vat en is gebotteld op een mooie 49.6% ABV. Dit vat is een ‘zuster v
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€394,99
Incl. btw

Deze Single Cask is afkomstig uit Trinidad en werd in 1993 gedistilleerd in een pot still in de wereldberoemde Caroni Distillery. De rum heeft gedurende 28 jaar gerijpt in een ex-Bourbon vat en is gebotteld op een mooie 49.6% ABV. Dit vat is een ‘zuster vat’ van een van de voorgaande releases die toen de bijnaam ‘The Beast’ heeft gekregen dus bij deze bent u gewaarschuwd!

Neus : Eerst chemische toetsen van dissolvant om erna te veranderen naar subtiele geuren van gedroogde dadels, pruimen en peperkoek.
Smaak : Sterke aroma’s van houtskool en rubber, gevolgd door kruidige noten en een subtiele toets van zout. Intense en lange finish.

Alcoholpercentage: 49,6%
Inhoud:
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »