Tarapacá Single Varietal Cabernet Sauvignon
Tarapacá heeft verschillende manieren van wijnmaken. In deze serie wordt nadruk gelegd op het expressieve karakter van de druif en z’n frisse fruittonen.
Tarapacá Single Varietal Carmenère
Tarapacá heeft verschillende manieren van wijnmaken. In deze serie wordt nadruk gelegd op het expressieve karakter van de druif en z’n frisse fruittonen.
Levendig, genereus en verleidelijk, Möet Impérial combineert op harmonieuze wijze de drie champagnedruivenrassen: de body van Pinot Noir, de soepelheid van Pinot Meunier en de finesse van Chardonnay. Gemaakt van meer dan 100 verschillende wijnen, ondersch
Tarapacá Single Varietal Chardonnay
Tarapacá heeft verschillende manieren van wijnmaken. In deze serie wordt nadruk gelegd op het expressieve karakter van de druif en z’n frisse fruittonen.
Tarapacá Single Varietal Merlot
Tarapacá heeft verschillende manieren van wijnmaken. In deze serie wordt nadruk gelegd op het expressieve karakter van de druif en z’n frisse fruittonen.
Carbon Champagne is een relatief jong champagnemerk dat is opgericht in 2011 door Alexandre Mea-Devavry (Alexandre Mea). Hij is de zoon van Bertrand en Gisèle Devavry. Gisèle Devavry is tevens de naam van een champagnehuis met een historie die terug gaat
Een lichtgele witte wijn. In de neus is het intens, met citrustonen zoals limoen en grapefruit vermengd met bloemige tonen zoals jasmijn, oranjebloesem en kamperfoelie. In de mond presenteert het een frisse stijl, evenwichtige zuurgraad met een lange en f
Tarapacá Single Varietal Sauvignon Blanc
Tarapacá heeft verschillende manieren van wijnmaken. In deze serie wordt nadruk gelegd op het expressieve karakter van de druif en z’n frisse fruittonen.
Tarapacá Multi Varietal Sauvignon Blanc/Chardonnay/Viognier
Een geelkleurige witte wijn met groenige tinten. De neus heeft intense en frisse aroma’s met citrustonen, vergezeld van hints van witte perzik en bloemen zoals jasmijn. De smaak is soepel, met e
Tarapacá Single Varietal Syrah
De vergisting is in roestvrijstalen cuves (gedurende 10 dagen) bij een temperatuur tussen 25ºC en 28º C om de fruitigheid te behouden en zoveel mogelijk kleur, geur en smaak uit de schillen te onttrekken. Een klein deel van