Currach

Origin Spirits Ireland Ltd, makers van Kalak Single Malt Vodka en Ornabrak Single Malt Gin, zijn pioniers in avant-garde single malt-spirits. Elk product viert het beste van het Ierse terroir, de traditie van distillatie en de geest van creativiteit - dit DNA doorkruist de portfolio. Elk product is uniek, maar deelt dezelfde 'Single Malt'-ruggengraat. Elk vervoert er een op een zintuiglijke reis naar het hart van het Ierse terroir.

Volgens hetzelfde ethos is Currach Single Malt Irish Whiskey een echte innovatie in de whiskywereld, en de eerste die werd gefinisht in verkoolde zeewiervaten - onze eerste expressie gemaakt met Irish Atlantic Kombu Kelp Seaweed en onze tweede expressie gemaakt met Atlantic Wakame Seaweed.

Currach
Lees meer
Er zijn geen producten gevonden. Maar wees gerust, wij hebben waarschijnlijk wel wat U zoekt! Bel ons op 075 616 9355 en we helpen u graag verder!...
Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »