Stirk Brothers

Zonder de ongehinderde, vrijgevochten en soms eerlijk gezegd gekke mensen, voortkomend uit de onafhankelijke geest binnen de drankenindustrie, zou er weinig veranderd zijn. We drinken misschien allemaal een van de weinige biertjes, waarschijnlijk een gin of twee, een handvol blended Scotch's en onze plaatselijke trefpunt zou een rode en misschien ook een witte wijn hebben.
Gelukkig is dat niet het geval, en in plaats daarvan bruist de drankwereld van onafhankelijk talent dat uit zijn voegen barst en de confrontatie aangaat met het normale. Grote geesten hebben ons geweldige merken gebracht en ons winkeltje in het kleine maar pittoreske dorpje Thornhill, Dumfries & Galloway is een kleine oase van zulke denkers. We streven ernaar om op voorraad te hebben wat ons interesseert en van tijd tot tijd zullen we ons onafhankelijke aanbod naast de andere groten zetten.

Stirk Brothers
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »