Tentaka Shuzō

Heerlijk, veilig en plezierig


We hebben ons gehouden aan wat onze oprichter altijd zei: "Als het niet droog is, is het niet sake." We hebben doorgegeven wat ons tweede hoofd van de brouwerij zocht - "Smeuïge sake waar je nooit genoeg van krijgt" - en we hebben alleen maar droge sake gebrouwen. De stem van onze klanten, "Het is heerlijk", ondersteunt de traditionele smaak van Tentaka. Uw vreugde is onze vreugde, en dit is hoe we onze brouwvaardigheden aanscherpen en ons hart verfijnen.
Hoewel we de filosofie van de oprichters waarderen en erven, zijn we niet bang voor veranderingen. We dagen elke dag uit om nieuwe sake te maken die past bij het nieuwe tijdperk. Ons doel is om sake van hoge kwaliteit te maken die iedereen veilig kan drinken en waarvan je meer en meer zult genieten naarmate je Tentaka leert kennen. We letten zelfs goed op de bodem voor rijst en sluiten nooit compromissen bij het leveren van Tentaka's "heerlijke, veilige en plezierige sake".

Tentaka Shuzō
Lees meer
Er zijn geen producten gevonden. Maar wees gerust, wij hebben waarschijnlijk wel wat U zoekt! Bel ons op 075 616 9355 en we helpen u graag verder!...
Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »