UBY

Terwijl heel de wereld zowat de focus op whisky, Cognac en rum legt, zijn er gelukkig ook nog ambachtelijke distilleerderijen met een hoogwaardige en bijzondere visie die wat anders maken, wat ook heel erg lekker is.

Bij Domaine Uby, een familiewijngaard, gelegen in Cazaubon in de Gers, die vooral bekend is bij het grote publiek vanwege zijn witte wijnen in Côtes-de-Gascogne, is het vak van vader op zoon overgegaan, en heeft men een traditie van het produceren van Armagnac.

Zijkant die bevat: een barnsteen eau-de-vie, van biologische landbouw, 50% Baco-mix - 50% Ugni-wit en "Triple Casks", namelijk achtereenvolgens opgevoed in 3 verschillende Franse eiken vaten: 12 maanden in vaten nieuwe zomereik "te definiëren zijn karakter "; 18 maanden in rode eiken vaten "om je persoonlijkheid te verfijnen"; 6 maanden afwerking in eiken vat Sessile "om zijn rondheid en zijn unieke smaken te ontwikkelen".

UBY
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »