Walhalla

De Amsterdamse bierbrouwerij Walhalla is in 2015 opgericht door Aart van Bergen. Aart begon zijn biercarrière als thuisbrouwer en had al snel ambitie om als professioneel brouwer aan de slag te gaan. De Walhalla-bieren maakten naam door toonaangevende prijzen te behalen tijdens de verkiezing Lekkerste Bockbier van Nederland en tijdens de Brussels Beer Challenge.

De bieren zijn veel vernoemd naar mytische figuren. Zoals zij zelf zeggen brouwen zij dan ook ‘de lievelingsbieren van de goden’. Bieren zoals wij ze hier op aarde ook het liefst drinken: krachtig, spannend en altijd dorstlessend. Zeer opvallend zijn ook de labels. Het artwork voor deze opvallende etiketten werd verzorgd door Vincent Sapthu.

In april 2018 wordt de taproom en nieuwe brouwerij van Walhalla officieel geopend aan de Spijkerkade in Amsterdam Noord. Na een succesvolle crowdfunding wordt de droom van oprichter Aart werkelijkheid.

Walhalla
Lees meer
Er zijn geen producten gevonden. Maar wees gerust, wij hebben waarschijnlijk wel wat U zoekt! Bel ons op 075 616 9355 en we helpen u graag verder!...
Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »