Delord Bas-Armagnac Épopée

We hebben onze beste jaargangen geselecteerd om een ​​unieke en zeldzame geest te creëren, die de 130 jaar van het huis waardig is. Om deze blend te belichamen, viel de keuze op de selectie van één vintage per generatie. – 1900 voor Prosper Delord: tonen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€539,99
Incl. btw

We hebben onze beste jaargangen geselecteerd om een ​​unieke en zeldzame geest te creëren, die de 130 jaar van het huis waardig is. Om deze blend te belichamen, viel de keuze op de selectie van één vintage per generatie.
– 1900 voor Prosper Delord: tonen van rancio en kruiden
– 1938 voor Gaston en Georges, tonen van gedroogd fruit en kruiden
– Jacques et Pierre: 1973 vanwege zijn lichte tonen van gedroogde bloemen en 1974 vanwege de finesse van zijn houtachtige aroma's
– 2004 voor Jérôme en Sylvain (huidige generatie): gastronomische tonen van vanille en cacao.

Met deze blend hebben we er ook voor gekozen om het werk van Sylvain Delord, meesterblender van het Huis, onder de aandacht te brengen.

Sylvain Delord: “een aromatische reis door de knowhow van 4 generaties”

Uitzonderlijke Armagnac, uitzonderlijke fles... We hebben ons een unieke fles voorgesteld, versierd met arabesken in Art Nouveau-stijl, verwijzend naar de tijd van Prosper Delord. Elegant en verfijnd, het doet perfect denken aan ons werk en onze knowhow. We hebben ook besloten om een ​​Frans eiken kistje te gebruiken, afgesloten met een koperen pin. De fles, duidelijk zichtbaar in het doosje, kan alleen met de sleutel worden losgemaakt.

Inhoud: 70cl
Alcoholpercentage : 43%
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »