Hampden Estate Distillery Edition 2023

Great House Rum Distillery Edition 2023. Onze meesterdistilleerder heeft deze blend gemaakt met behulp van de meest representatieve kenmerken van onze distilleerderij. De distilleerderijeditie vertegenwoordigt de authentieke uitdrukking van de unieke en o
Beschikbaarheid:
Op voorraad
product-banner
€119,99
Incl. btw

Proef de essentie van Jamaica met de Hampden Great House Distillery Edition 2023, een pure single rum waar traditie en kwaliteit samensmelten. Deze exclusieve editie, een blend van Hampden's meest kenmerkende rumprofielen, viert de rijke erfenis van de distilleerderij sinds 1753. Vervaardigd uit de beste melasse, spontaan gefermenteerd met inheemse gisten, en gedistilleerd in een traditionele pot still, belichaamt deze rum de ziel van Trelawny's grand cru. Zijn tropische rijping en puurheid, zonder toevoegingen, resulteren in een zeldzame en ongeëvenaarde smaakexplosie, exclusief verkrijgbaar bij Hampden Estate. Laat je verleiden door dit historisch meesterstuk van Jamaica!

Alcoholpercentage: 57%
Inhoud: 70cl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »