Trimbach Gewurztraminer Vendanges Tardives 2011

Gereserveerd voor de vier edele druivensoorten; Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling of Muscat druiven, geplukt wanneer ze overrijp zijn een paar weken na de officiële start van de oogst. De druiven, die doorgaans zijn aangetast door edele rotting, worden
Beschikbaarheid:
Op voorraad
product-banner
€29,99
Incl. btw

Gereserveerd voor de vier edele druivensoorten; Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling of Muscat druiven, geplukt wanneer ze overrijp zijn een paar weken na de officiële start van de oogst. De druiven, die doorgaans zijn aangetast door edele rotting, worden uitsluitend uit de beste wijngaarden en alleen in uitzonderlijke jaren geselecteerd.

De wijnen van “Vendanges Tardives” bevatten natuurlijke restsuikers die perfect in balans zijn met hun heerlijke frisheid. Deze wijnen zijn heerlijk intens en hebben een uitzonderlijke afdronk.

Ze zijn bijzonder geschikt voor foie gras, zeer rijke, romige gerechten, blauwe kazen, kazen met gewassen korst en fluweelzachte desserts.

– De Gewurztraminer “Vendanges Tardives”, zeer fruitig en charmant, heeft een heerlijke zuiverheid. Vanwege de heerlijke frisheid en het harmonieuze evenwicht wordt hij vaak per glas geserveerd.

Bron: Trimbach.fr

Alcoholpercentage: 13.5%
Inhoud: 375cl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »