Graham's Malvedos Vintage Port 1988

Graham's Malvedos Vintage Ports presenteren de huisstijl van Graham's op bewonderenswaardige wijze, met hun expressieve bloemige kenmerken, weelderige bramenfruitaroma's en pittige flair. Ze zijn meestal toegankelijker als ze jong zijn dan klassieke Vinta
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€149,99
Incl. btw

Graham's Malvedos Vintage Ports presenteren de huisstijl van Graham's op bewonderenswaardige wijze, met hun expressieve bloemige kenmerken, weelderige bramenfruitaroma's en pittige flair. Ze zijn meestal toegankelijker als ze jong zijn dan klassieke Vintage Ports, en bieden daarom een uitstekend alternatief terwijl je wacht tot deze volledig volwassen zijn. Graham's Malvedos Vintage Ports hebben de afgelopen jaren een verbazingwekkende verzameling prijzen gewonnen op de belangrijkste internationale wijncompetities ter wereld, waarbij ze duidelijk beter presteerden dan andere producenten.

Inhoud: 75cl
Alcoholpercentage : 20%
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »