Hart Brothers Glentauchers 10-Years-Old 2013–2023

Glentauchers werd in 1897 opgericht op Tauchers Farm door William Lowrie en James Buchanan. Het werd opgericht om maltwhisky's te leveren om te blenden, wat ertoe leidde dat James Buchanan zijn beroemde 'Black and White'-blend maakte. Het ligt vlakbij een
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€69,99
Incl. btw

Glentauchers werd in 1897 opgericht op Tauchers Farm door William Lowrie en James Buchanan. Het werd opgericht om maltwhisky's te leveren om te blenden, wat ertoe leidde dat James Buchanan zijn beroemde 'Black and White'-blend maakte. Het ligt vlakbij een bron van helder, zacht water dat van de heuvel Towie in de rivier de Isla komt. Dichtbij ligt Packhorse Bridge met Guan's Pot, waar vrouwen naar binnen werden gegooid om te testen of ze heksen waren of niet. Als ze bleven drijven, werden ze schuldig bevonden en verbrand. Als ze dat niet deden, werden ze onschuldig bevonden en verdronken.

NEUS: Chocolade, kersen, koffie, rijpe aardbeien, bosvruchtenjam

SMAAK: Vol en zoet, bijzonder soepel. Volle fruittonen van aardbei en kers. Hij smaakt hoe hij ruikt.

AFDRONK: Zeer aangenaam maar relatief kort. Licht drogend, zoet, aardbeienlimonade

Alcoholpercentage: 46%
Inhoud: 70cl
Gebotteld in: August 2023
Fles Code:
Batch:
Aantal exemplaren:
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »