The Loch Fyne Honey & Ginger Scotch Whisky Liqueur

Loch Fyne Whisky's heeft weer een juweeltje van een likeur geproduceerd met de klassieke ingrediënten van honing en gember als basis en met een portie van de beroemde Loch Fyne Blend. Met een alcoholpercentage van 25% is het de bedoeling dat het op elk mo
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 15:00 besteld, zelfde dag verzonden!
product-banner
€24,99
Incl. btw

Loch Fyne Whisky's heeft weer een juweeltje van een likeur geproduceerd met de klassieke ingrediënten van honing en gember als basis en met een portie van de beroemde Loch Fyne Blend. Met een alcoholpercentage van 25% is het de bedoeling dat het op elk moment van de dag, bij voorkeur uit de koelkast, kan worden gedronken, afhankelijk van de gelegenheid. Een perfecte begeleiding voor het openen van de cadeautjes op eerste kerstdag!

Zoet en aangenaam licht, de Loch Fyne Honing & Gemberlikeur gaat moeiteloos over van winter naar lente en zelfs zomer. Zoals Charles Maclean in Whiskeria beschrijft, heeft het "een mede-achtige midden en basis van kamperfoelie en kruidnagelbloemen - verrassend geurend [...] Koel en zacht [...] zoet maar niet mollig."

Alcoholpercentage: 24%
Inhoud: 50cl