La Gelsomina Etna Rosso 2015

Terwijl we door de kronkelige bochten van de Etna lopen, met een blik op de top, komen we op een plek die beschermd is tegen de rest van de wereld. Een plek waar de wind een dun lavapoeder achterlaat dat de bodem verrijkt, een plek waar de zon de trossen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€21,99
Incl. btw

Terwijl we door de kronkelige bochten van de Etna lopen, met een blik op de top, komen we op een plek die beschermd is tegen de rest van de wereld. Een plek waar de wind een dun lavapoeder achterlaat dat de bodem verrijkt, een plek waar de zon de trossen Nerello Mascalese, Nerello Cappuccio, Carricante, Catarratto en Moscato dell'Etna tot perfecte rijpheid brengt. Hierdoor is de realisatie van de La Gelsomina Extreme wijnlijn mogelijk.

Proefnotities:
Robijnrood met granaatreflecties. Elegant en intens met hints van roos en wild violet samen met fruitige tonen van kersen en frambozen en kruidige tonen van kaneel en vanille. Vol in de mond met elegante tannines en levendige zuurgraad die de intense alcoholische toon verzacht.

Alcoholpercentage: 13.5%
Inhoud: 75cl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »