Beylerbeyi Mavi Raki

Mavi Raki wordt alleen gedistilleerd uit de beste met de hand geplukte Egeïsche druiven en de beste anijs. De drievoudige destillatie geeft de raki een zeer milde smaak en een vol aroma. In de regel wordt koude raki één op één verdund met koud, stil water
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€23,99
Incl. btw

Mavi Raki wordt alleen gedistilleerd uit de beste met de hand geplukte Egeïsche druiven en de beste anijs. De drievoudige destillatie geeft de raki een zeer milde smaak en een vol aroma. In de regel wordt koude raki één op één verdund met koud, stil water. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u ook ijs toevoegen of puur genieten.

Beylerbeyi is een Turkse raki die een klassieke smaak combineert met moderne kenmerken en een onvergelijkbare smaak. Het is vervaardigd met de hoogste kwaliteit voor de juiste gelegenheid, de juiste plaats en de juiste mensen, is trouw aan de elegante tradities van het verleden en voert ze naar het heden. Beylerbeyi zet de waarden van vertrouwen en eerlijkheid om in een fles waar elke Raki-liefhebber van zal genieten.

De productie van raki van topkwaliteit begint met de komst van rozijnen en anijs in productie. Eerst worden de rozijnen verwerkt tot most. Vervolgens wordt de most in de tanks gegoten en, na te zijn gepasteuriseerd door fermentatie en distillatie, verwerkt tot suma bij 93 graden Celsius. De tweede destillatie begint wanneer de suma, het water en de anijs aan de koperstok worden toegevoegd. Het lood in het destillatieproces bevat aldehyde, dat wordt verdampt bij een lagere temperatuur dan ethylalcohol, ether, methylalcohol en soortgelijke elementen. Deze zijn gescheiden omdat ze geen goede smaak of de hoge kwaliteit van het product dienen. Uiteindelijk wordt het hoge alcoholgehalte zoals amylalcohol verwijderd en ontstaat het eindproduct raki. Zo werkt het proces van de conventionele, dubbel gedestilleerde raki. De Beylebeyi Raki wordt driemaal gedistilleerd om de optimale kwaliteit te bereiken voor de hoogste pleziereisen!

Inhoud: 70cl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »