Prefectuur Tochigi / Senkin
Het concept is "Edo-gaan, de toekomst omarmen zoals gezien vanuit Edo, en een onvermoeibare terugkeer naar het dagelijks leven." Deze kimoto-gebrouwen, ongepasteuriseerde sake is gemaakt met Yamada Nishiki-rijst uit Sakura City, prefectuur Tochigi. Deze "Moderne Ichishiki" is de gepasteuriseerde versie van vier variëteiten die achtereenvolgens op de markt worden gebracht met dezelfde brouwmethode. (Zero-shiki = ongepasteuriseerde sake, Ichishiki = gepasteuriseerde sake, Nishiki = origarami (sake-gerelateerd), Sanshiki = mousserende ongepasteuriseerde sake)
Specifieke naam: / ALC (%): 13,0 / Hoofdingrediënten: Yamada Nishiki / Rijstpolijstverhouding (%): / Gist: / Sakemeterwaarde: / Zuurtegraad: / Aminozuurgehalte: / Brouwjaar: 2024
Als de sakemeterwaarde, zuurtegraad, aminozuurgehalte, enz. op het product staan vermeld, worden deze ook op deze website weergegeven voor een gemakkelijke aankoop. Houd er echter rekening mee dat dezelfde productnaam verschillende specificaties kan hebben, afhankelijk van de brouwerij. Gebruik deze informatie daarom alleen ter referentie.
| Inhoud: | 72cl |
| Alcoholpercentage: | 13% |