Whiskydudes Inchfad Loch Lomond 14-Years-Old 2007

Niet veel mensen weten van deze verborgen, zwaar geturfde edelstenen, gedistilleerd in de Loch Lomond-distilleerderij in het midden van de jaren 2000. Vernoemd naar een klein eiland in Loch Lomond, is het groot en gedurfd in aromatische smaken en fenolgeh
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€89,99
Incl. btw

Niet veel mensen weten van deze verborgen, zwaar geturfde edelstenen, gedistilleerd in de Loch Lomond-distilleerderij in het midden van de jaren 2000. Vernoemd naar een klein eiland in Loch Lomond, is het groot en gedurfd in aromatische smaken en fenolgehalte. Deze single cask Inchfad werd in 2007 gedistilleerd en rijpte op een ex-bourbonvat. Na 14 lange jaren bracht het vat 187 flessen op van 56,6%. Verwacht veel turfrook, teer en benzinedampen, zoals een vreugdevuur om middernacht tijdens winterse omstandigheden. Het zijn echter niet alleen de 'vuile' tonen die doorkomen: vers geperst sinaasappelsap en hints van citroengras maken dit een zeer interessante whisky om te ontdekken. Wacht nog even en vers gemaaid gras zal zich ook openbaren. Turf, turf, turf en een lichte zoute smaak kunnen direct worden opgepikt na het drinken van deze bad boy voor de eerste keer. Neem daarna de tijd om de diepte en complexiteit achter al dit geturfde geweld te verkennen. Zoethoutwortel, gekookte groenten, rozijnen, appelmoes, pap en zelfs een beetje vanille. Dit is er een voor de echte turfkoppen die er zijn - en voor degenen die graag op verkenning gaan tijdens de koude, besneeuwde nachten die voor ons liggen. Zoals altijd: loop voorzichtig, je wordt er serieus warm van!

Alcoholpercentage: 56.6%
Inhoud: 70cl
Gebotteld in:
Fles Code:
Batch:
Aantal exemplaren:
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »