Whiskydudes Bunnahabhain 8-Years-Old 2014 – Staoisha Heavily Peated – Cask 10166B

Het geschenk dat blijft geven. De afgelopen jaren hebben we meerdere van deze sterk geturfde sherrymonsters op de markt gebracht. De nieuwste editie van onze Staoisha 2014 voegt zich nu bij zijn broers en zussen op het hoogste podium, waar het perfect pas
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€109,99
Incl. btw

Het geschenk dat blijft geven. De afgelopen jaren hebben we meerdere van deze sterk geturfde sherrymonsters op de markt gebracht. De nieuwste editie van onze Staoisha 2014 voegt zich nu bij zijn broers en zussen op het hoogste podium, waar het perfect past. In de neus: karameltoffee, kaneel en peperkoekkoekjes. Een beetje steranijs, zelfs 5 kruiden. Vrij wat donker fruit, zoals braamstruiken en vijgen. Een vleugje buskruit. Zag stof. Krokant spek en pancetta. En turfrook uiteraard. Er valt zoveel te ontdekken! Terwijl je nipt, zul je merken hoe zoet en pittig dit spul eigenlijk is. Verrukkelijk. Zoute zeewieren, umami, oestersaus en zoethout. Meer donker fruit. De finish blijft bijna voor onbepaalde tijd hangen. Deze is meer gelaagd, misschien zelfs een beetje zachter, dan zijn broers en zussen. Desalniettemin zeer bijzonder spul en een must om te proberen en te kopen voor degenen die genoten hebben van onze recente Staoisha's.

Alcoholpercentage: 58.9%
Inhoud: 70cl
Gebotteld in: 02.02.2023
Fles Code:
Batch: 10166B
Aantal exemplaren: 141
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »