Whiskydudes North British 28-Years-Old 1994

Hallo! Wat hebben we hier? Een prachtige 28 jaar oude single grain van de North British Distillery. Deze baby heeft zijn hele levensduur in hetzelfde vat doorgebracht, dus dit is een echte single cask. Zoals u wellicht weet, geloven wij dat re-racked whis
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€119,99
Incl. btw

Hallo! Wat hebben we hier? Een prachtige 28 jaar oude single grain van de North British Distillery. Deze baby heeft zijn hele levensduur in hetzelfde vat doorgebracht, dus dit is een echte single cask. Zoals u wellicht weet, geloven wij dat re-racked whisky nooit één enkel vat kan zijn, ongeacht wat de SWA bottelaars toestaat te doen. Op naam is het misschien niet de meest verleidelijke distilleerderij, maar wat een intrigerend karakter produceren ze. Op de neus word je begroet door delicate aroma's die doen denken aan Eau de Vie, die prachtig worden aangevuld met honing en verse citrus. De typische geur van nagellak Of vamish? Ondertonen van wit eikenhout, terwijl hints van ananas en Dulce de Leche zorgen voor een tropische en toegeeflijke twist. Terwijl u uw eerste slok neemt, zult u blij zijn met de zachte en bevredigende zoetheid. Noten van bloedsinaasappel en karamel dansen in de mond, begeleid door de exotische smaken van papaja en een subtiel vleugje verfrissende menthol. Het zachte karakter van de whisky zorgt voor een soepele en plezierige drinkervaring, waarbij bijna geen peperachtige kruiden de aandacht afleiden van de rijke smaken. Voor degenen die nieuw zijn in de wereld van granen, is deze whisky de perfecte opstap. Het laat je kennismaken met de unieke en genuanceerde kenmerken van graanwhisky en zorgt tegelijkertijd voor een comfortabele overgang van andere, meer typische whiskystijlen.

Alcoholpercentage: 43.7%
Inhoud: 70cl
Gebotteld in: 23.11.2022
Fles Code:
Batch: 300266
Aantal exemplaren: 209
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »