Gaja Sperss Barolo 2014

Dit is een iets ingetogener vintage van deze legendarische wijn, zij het net zo verfijnd als eerdere edities. De Barolo Sperss 2014 opent met prachtige aroma's van donker fruit, natte aarde en witte truffel. De wijngaarden in Serralunga d'Alba produceerde
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
Koop 6 voor €215,99 per stuk en bespaar 6%

€229,99
Incl. btw

Dit is een iets ingetogener vintage van deze legendarische wijn, zij het net zo verfijnd als eerdere edities. De Barolo Sperss 2014 opent met prachtige aroma's van donker fruit, natte aarde en witte truffel. De wijngaarden in Serralunga d'Alba produceerden veel minder fruit dan gemiddeld en hadden tijdens de regenseizoenen last van valse meeldauw. Maar het fruit van Serralunga d'Alba wordt ook laat geoogst, en die extra tijd was belangrijk voor het behalen van de doelstellingen voor rijpheid van de druiven. De wijn presenteert diepte en complexiteit binnen de context van een dunnere vintage. Dat gezegd hebbende, het boeket is spectaculair.

Alcoholpercentage: 14%
Inhoud: 750ml
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »