Murray McDavid Mystery Malt Speyside's Finest 12 Years 2009

Deze whisky is gestookt door een bekende distilleerderij in de Speyside regio. Vanwege bepalingen kan de naam er van niet worden geuit, en is daarom gebotteld in de reeks Mystery Malt van Murray McDavid. In nauwe samenwerking met hen is dit vat geselectee
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€89,99
Incl. btw

Deze whisky is gestookt door een bekende distilleerderij in de Speyside regio. Vanwege bepalingen kan de naam er van niet worden geuit, en is daarom gebotteld in de reeks Mystery Malt van Murray McDavid. In nauwe samenwerking met hen is dit vat geselecteerd en gebotteld voor High Spirits en de Nederlandse markt.

De naam Speyside’s Finest is een gebruikte uiting om duiding te geven aan het feit dat onafhankelijke bottelingen van deze distilleerderij zeer schaars zijn en ook niet de naam mogen dragen van de stokerij.

Deze botteling heeft ruim 12 jaar gerijpt in een voormalig Oloroso sherry puncheon en heeft geresulteerd in een rijke chique en toch herkenbare botteling.

Alcoholpercentage: 50%
Inhoud: 70cl
Gebotteld in: Speyside, Scotland
Fles Code:
Batch: 900065
Aantal exemplaren: 745
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »