Whiskydudes Girvan 31-Years-Old 1991 50cl

"Eventueel." 31 lange jaren later is deze uitzonderlijke Girvan meer dan klaar voor ons allemaal om van te genieten! Gedistilleerd in 1991 en aanvankelijk rustend in een navul Hogshead, heeft deze briljante single grain behoorlijk wat tijd gehad om te rij
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€149,99
Incl. btw

"Eventueel." 31 lange jaren later is deze uitzonderlijke Girvan meer dan klaar voor ons allemaal om van te genieten! Gedistilleerd in 1991 en aanvankelijk rustend in een navul Hogshead, heeft deze briljante single grain behoorlijk wat tijd gehad om te rijpen. Hij bracht zijn laatste 18 maanden door in een zeer vers AMontillado Quarter-vat, om hem extra diepte en complexiteit te geven. Wauw! Wauw! Wat een verbluffende neus met hints van honing, het typische vleugje lijm, poedersuiker, dennen en een lichte kruidenessentie. Super stroperig en serieus plakkerig. Deze schoonheid laat lange en dikke tranen achter in onze proefglazen. Lekker! Het gehemelte is pittig. Jaffacakes, komijn en vers geperste bloedsinaasappelen. Menthol. Een zeer delicate afdronk met szechuanpeper, karamel en een snufje gecondenseerde melk. Uiterst kwalijk. Tegenwoordig wordt het steeds moeilijker om fabelachtige uitdrukkingen als deze Girvan tegen te komen. We kunnen dus alleen maar heel blij zijn dat we opnieuw een winnaar in handen hebben!

 

Wordt na 30 juni verzonden

Alcoholpercentage: 53.5%
Inhoud: 50cl
Gebotteld in: 27.10.2022
Fles Code:
Batch: 54697
Aantal exemplaren: 167
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »