Whiskydudes Teaninich 16-Years-Old 2007

Een distilleerderij die je tegenwoordig niet meer zo vaak ziet uitgebracht door onafhankelijke bottelaars; Zonde als je het ons vraagt. Teaninich heeft een uniek en onderscheidend profiel, en onze nieuwste uiting past daar precies bij! Aanvankelijk is het
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€127,99
Incl. btw

Een distilleerderij die je tegenwoordig niet meer zo vaak ziet uitgebracht door onafhankelijke bottelaars; Zonde als je het ons vraagt. Teaninich heeft een uniek en onderscheidend profiel, en onze nieuwste uiting past daar precies bij! Aanvankelijk is het aroma erg kruidig, gras. Gekookte groenten. Oregano. Kalksteen. Interessant genoeg nemen zoet zomerfruit het snel over: ananas, Pakistaanse mango en perzik. Enigszins romig, een mix van crème fraîche en poedersuiker. Kaboem! Na het proberen kom je al snel tot de conclusie: dit is niet voor woozies! Een grote zak gemengde paprika's: gebroken wit, vers geoogst groen en zinderende Szechuan. De tijd zal je belonen. Eikenhout. Een zeer frisse fruitpunch met witte druiven, sinaasappel en honing. De alcohol blijft mooi geïntegreerd. Af en toe behoorlijk hartig. Himalaya zout. Nu meer grassig dan fruitig. Yum, hoestsiroop op basis van tijm. Wat een heerlijke heerlijke Teaninich is dit. Groot, stoer en anders. En o zo, geïnteresseerd. Duik erin en ontdek.

Alcoholpercentage: 59.6%
Inhoud: 70cl
Gebotteld in: 30.03.2023
Fles Code:
Batch: 302397B
Aantal exemplaren: 215
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »