Pure sake zoals eeuwen geleden werd gemaakt, ware ‘liquid rice’. Alle ingrediënten en elementen zijn premodern: natuurlijke rijst, natuurlijke gist, zelfgekweekte kōji, slow-brew kimoto, ongefilterd. De ‘80’ in de naam is het polijstpercentage en geeft aa
Een revolutionaire alcoholarme sake. Minimaal gepolijste, langzaam te brouwen kimoto-starter, met witte koji en twee keer zoveel kojirijst als normaal. Lichte en zachte sake, lichtzoet met een flinke zuurgraad.
국순당 예담 차례주 | Kooksoondang Yedam Charyeju is speciaal gemaakt voor de vooroudervereringceremonies. Sinds de oudheid biedt Kooksoondang wijn voor voorouders met de grootste oprechtheid
Kooksoondang maakte het niet alleen voor de voorouders maar ook voor de
Yuzu Sake - Heiwa
Japanse verfrissende Yuzu-sake
Yuzu, de Japanse citrusvrucht die de laatste tijd zo populair is in westerse restaurants, is nu verkrijgbaar als verfrissend drankje op basis van sake. Deze yuzu-sake bestaat voor 50% uit puur en zuur yuz
Yuzu is een Japanse citrusvrucht, die de laatste jaren haar opmars heeft gemaakt in de Westerse keuken. Nu te ervaren als verfrissende drank op basis van sake. De Yuzu bestaat voor de ene helft uit 100% puur en zuur yuzu sap en voor de andere helft sake.