Shōchū van bruine suiker uit Kikajima, het zuidelijke eiland dat het monopolie heeft gekregen om deze Japanse versie van rum te maken. Deze enkele distillatie honkaku shōchū valt op door zijn diepgaande maar verfrissende zoete aroma. Delicaat, harmonieus
Een nieuwe sake van Terada Honke, gemaakt van zelfgekweekte natuurlijke Kame no O-rijst, de herrezen legendarische sake-rijstsoort. Het is licht zoet, maar met een hoge zuurgraad, die na verloop van tijd expressiever zal worden. Uiteindelijk resulterend i
Een zeldzame premoderne sake. De rijst is slechts 20% gepolijst, wat resulteert in een diepe rijstsmaak, aroma en kleur. Katori 80 is vloeibare rijst, 100% natuurlijk. Geen gist en melkzuur toegevoegd, waardoor de natuur haar werk kan doen in de slow-brew
Luxe daiginjō sake, slechts 40% van de rijstkorrel die overblijft na het polijsten. Fruitig aroma, medium body en frisse afdronk. Licht zoet, met bijbehorende zuren. Sake gemaakt met de lokale keuken van de prefectuur Wakayama in gedachten, maar combineer
Een zeldzame premoderne sake. De rijst is slechts 10% gepolijst, wat resulteert in een diepe rijstsmaak, aroma en kleur. Kiokejikomi 2017 is vloeibare rijst, 100% natuurlijk. Geen gist en melkzuur toegevoegd, waardoor de natuur haar werk kan doen in de sl
Minimale verspilling, maximale prestaties. Slechts 8% gepolijste rijstkorrel, maar zorgt toch voor een soepele en full-body sake, met een heerlijk diep aroma. Licht droog en zeer rijk, perfect uitgebalanceerde hoge niveaus van umami en zuurgraad.