Een butterscotch-karakter met geroosterd eiken en cake met citroenmotregen domineren de neus. De levendige, vanille-rijke smaak brengt een rijke eikheid, melkchocolade knopen en romige custard over gestoofde appels. De afdronk blijft hangen met verwarmend
Verwacht op de neus gepolijst hout, nieuw leer en pistache schelpen met gemoute gerst. De smaak onthult bramen, een bloemige en muntachtige kwaliteit met een krijtachtig snoepje. De afdronk heeft meer fruit, zware kruiden en versgebakken plakkerige sinaas
De neus brengt piment en bruine suiker met een vleugje verkoold hout en rook. De smaak barst van meer van die gebrande houtkwaliteit plus gezouten karamel en romige mout. De lange afdronk toont citroenschil, vochtige bladeren en mokka.
Donker robijnrode kleur, helder, vlak en zonder schuimkraag. De turfachtige geuren en moutige tonen - typisch voor whisky - zijn goed uitgebalanceerd op een sterke en warme body, die in de afdronk opent naar karameltonen.
Xyayù Kioke heeft een diepe robijnrode, heldere kleur en heeft geen schuimkraag. De geuren bevatten subtiele tonen van cipressen, dadels en karamel, met een vage hint van wierook.
Bij het drinken combineren de houtachtige en frisse tonen van cipres pra
Deze Japanse single malt is gemaakt in de Asaka Distillery gelegen in Fukushima. Een deel van de gemoute gerst is geturfd en komt uit Schotland. De gerst is vervolgens gefermenteerd en gedistilleerd in Japan. Na een aantal jaren op vat te hebben gelegen i
국순당 예담 차례주 | Kooksoondang Yedam Charyeju is speciaal gemaakt voor de vooroudervereringceremonies. Sinds de oudheid biedt Kooksoondang wijn voor voorouders met de grootste oprechtheid
Kooksoondang maakte het niet alleen voor de voorouders maar ook voor de
Deze zeldzame versie van Yoichi single malt maakt deel uit van de "Nikka Discovery"-serie: een kijkje achter de schermen bij de verschillende experimenten die zijn gedaan tijdens het whisky-maakproces bij Nikka. Door zich te concentreren op het gebruik va
Yuzu is een Japanse citrusvrucht, die de laatste jaren haar opmars heeft gemaakt in de Westerse keuken. Nu te ervaren als verfrissende drank op basis van saké. De Yoigokochu Yuzu Sake bestaat voor bijna de helft uit puur yuzu-sap en voor de rest uit junma
Yuzu is een Japanse citrusvrucht, die de laatste jaren haar opmars heeft gemaakt in de Westerse keuken. Nu te ervaren als verfrissende drank op basis van sake. De Yuzu bestaat voor de ene helft uit 100% puur en zuur yuzu sap en voor de andere helft sake.
Dit is niet zomaar een limoncello, maar een premium cello van Koreman's. Zonder kunstmatige toevoegingen, maar juist puur ambachtelijk gemaakt van uitsluitend biologische yuzu's, die stuk voor stuk met de hand zijn geplukt, gewassen en geschild.
Deze echte oud-Hollandse liqueur wordt gemaakt van vele oosterse kruiden en specerijen die de Nederlandse kooplui vanuit verre landen terugbrachten naar Nederland.
Deze kruiden als kaneel, groene kardemompitten, muskaatnoten, gemberwortel, witte peper