Whiskydudes Benrinnes 10-Years-Old 2012

Een echte schat van 10 jaar oud, met een neus die zowel charmant als ingewikkeld is. Deze schoonheid van een Benrinnes, gedistilleerd in 2012, heeft geuren van Demerara-suiker, Haïtiaanse rum en chocolade, met een subtiele hint van vers geplukte aardbeien
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vóór 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
product-banner
€109,99
Incl. btw

Een echte schat van 10 jaar oud, met een neus die zowel charmant als ingewikkeld is. Deze schoonheid van een Benrinnes, gedistilleerd in 2012, heeft geuren van Demerara-suiker, Haïtiaanse rum en chocolade, met een subtiele hint van vers geplukte aardbeien. De smaak is net zo betoverend, met overheersende smaken van donkere bessen, vijgen en gedroogde abrikozen, naast tonen van Ruby Port, kersen en ahornsiroop. Wat een uitstekende Ruby Port caks is dit geweest! Het mondgevoel is extreem rijk, licht provocerend met een licht gepeperd gevoel. Hout kruiden. En een zoetheid die perfect in balans is door een licht drogende afdronk. Hmm, karameltoffee, koekjes en gedroogd fruit. De afdronk is longlasting, een knaller! Een subtiele zoetheid die in de mond blijft hangen. Een mooie uitdrukking die een complex maar toch harmonieus profiel biedt dat zeker indruk zal maken op de meeste, zo niet alle, whiskyliefhebbers.

 

Wordt na 30 juni verzonden

Alcoholpercentage: 57.6%
Inhoud: 70cl
Gebotteld in: 16.01.2023
Fles Code:
Batch: 313802B
Aantal exemplaren: 155
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »