Frank Brohl Weissburgunder

Verfrissende witte wijn in de winter als aperitief

In de kou, in de winter denken we meestal aan rode wijn. Maar als verfrissend aperitief is een witte wijn toch heerlijk. Daarom willen we deze fruitige weissburgunder van Frank Brohl onder de aandacht brengen. Hij is gemaakt van weissburgunder alias pinot blanc, zo heet de druif in Frankrijk. Het is een delicate toegankelijke wijn met een milde zuurgraad en  zachte peer en appeltonen in de smaak. Hij gaat ook goed samen met schaal – en schelpdieren of een salade met witte kip.

 

Nu met 25% korting verkrijgbaar!

Frank Brohl heeft een familiebedrijf gelegen in de Moezel, het noordelijkste wijnbouwgebied in Duitsland. De wijnranken staan hoog opgebouwd aan de steile oevers van de rivier. Juist daardoor vangen de druiven veel zon en rijpen goed door. Frank Brohl werkt biologisch in de wijngaarden, dat wil zeggen dat hij zo min mogelijk met pesticiden werkt en de druiven een natuurlijk proces ondergaan. De wijnen zijn gecertificeerd met het ‘bio’ label. Brohl maakt niet alleen weissburgunder, prachtige rieslingwijnen komen ook van zijn hand. Ook bij ons verkrijgbaar.

We zien je graag terug in de winkel! Of bestel via onze webshop.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »