Valserrano Crianza: spannend rood uit de Rioja

Valserrano Crianza: spannend rood uit de Rioja

 

Tijdens deze koude mistige winterdagen is een spannend glas Valserrano Crianza heerlijk om mee op de bank te zitten. Deze volle Rioja komt uit Spanje en is gemaakt van de tempranillo druif. De wijn heeft een jaar houtrijping gehad, waarvan de helft op Amerikaans eiken en de andere helft op Franse eikenhouten vaten.

Hij is robuust en elegant met een diepe kersensmaak, wilde bosvruchten, pruimen en de zo herkenbare zachte vanilletonen van Rioja wijnen.  Het is een krachtige wijn met levendige tannines en een lange afdronk. Combineer de wijn met een kruidige lamsschotel of Hollands draadjesvlees. 

 

Nu met 25% korting verkrijgbaar!

 

Valserrano is een familibedrijf die haar oorsprong vond in 1800 en bevindt zich in de Rioja Alavesa, een sub-regio van de Rioja. Het bedrijf wordt nu gerund door Juan Pablo de Simon en zijn zoons Pablo en Jaime. Valserrano produceert wijnen van de klassieke druivenvariëteiten uit de Rioja: tempranillo, graciano, mazuelo, garnache en viura.

 

We zien je graag terug in de winkel of bestellen kan ook via onze website.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »