In de jaargangen waar het weer het toelaat, selecteren we de beste druiven van onze drie belangrijkste Cru: Cannubi, Liste en Fossati. Spontane fermentatie in cementtanks bij lage temperaturen) gevolgd door maceratie onder water, die in sommige gevallen z
In de jaargangen waar het weer het toelaat, selecteren we de beste druiven van onze drie belangrijkste Cru: Cannubi, Liste en Fossati. Spontane fermentatie in cementtanks bij lage temperaturen) gevolgd door maceratie onder water, die in sommige gevallen z
Serveersuggestie
Barolo Borgogno is een van de oudste Barolo's die geproduceerd worden volgens een klassieke en natuurlijke
stijl. Deze kostbare flessen kunnen wat bezinksel op de bodem hebben, daarom wordt aanbevolen om de wijn een paar minuten voor he
Deze Barolo Riserva uit 2004 opent met een bruin-robijnrode kleur en oude aroma's van gedroogde bessen, exotische kruiden, oud leer en wortelbier. Het toont strakke maar gepolijste tannines en biedt een drogende minerale rand aan de afdronk. Wacht niet te
In de jaargangen waar het weer het toelaat, selecteren we de beste druiven van onze drie belangrijkste Cru: Cannubi, Liste en Fossati. Spontane fermentatie in cementtanks bij lage temperaturen) gevolgd door maceratie onder water, die in sommige gevallen z
In de jaargangen waar het weer het toelaat, selecteren we de beste druiven van onze drie belangrijkste Cru: Cannubi, Liste en Fossati. Spontane fermentatie in cementtanks bij lage temperaturen) gevolgd door maceratie onder water, die in sommige gevallen z
De 140 jaar oude distilleerderij uit België heeft een 30 jaar oude Barrel Aged graanjenever geproduceerd! Deze unieke jenever wordt in een schitterende kist, met twee elegante glazen geleverd.
In totaal zijn er van dit parade paardje van dit schitteren
Het is nooit een zonde om een geweldig brouwsel te laten rijpen in houten vaten. Dat deden we met het bier dat we samen met onze vrienden van brouwerij Puhaste uit Estland hebben gebrouwen. Dit bier rijpt 9 maanden in Tawny portvaten.
El Jolgorio Barril is een agave soort die groeit op grote hoogtes met lange stengelachtige pinas en beschikt over dichte suikers en weinig vocht. De smaak is complex met een heerlijke balans tussen de zoetheid en citrustonen in deze mezcal. De Barril is i
Kilchoman Batch Strength
Gerijpt in een combinatie van recharred rode wijnvaten, oloroso sherryvaten en bourbonvaten. Er zijn na de rijping een paar druppels water toegevoegd om een batchsterkte van 57% alcohol te realiseren.
Kilchoman Batch Strength
Gerijpt in een combinatie van recharred rode wijnvaten, oloroso sherryvaten en bourbonvaten. Er zijn na de rijping een paar druppels water toegevoegd om een batchsterkte van 57% alcohol te realiseren.
Het klimaat "Aux Cras" is bijzonder goed gelegen: blootgesteld aan het zuidoosten, op een hoogte van 260 m, op een vrij steile helling. Het wordt gekenmerkt door ondiepe en zeer stenige grond, waaraan het zijn naam ontleent (plaats van oude steengroeven).
Dit perceel werd in 1826 verworven door Louis Henry Denis Jadot en is sindsdien altijd eigendom gebleven van de familie Jadot. De centrale en zuidelijke delen van de wijngaard produceren krachtige, tanninerijke en diepgekleurde wijnen. Het noordelijk deel
De wijngaard van Beaune ligt bijna geheel op een volle helling. Les Greves is er een van. Deze over het algemeen rode premier cru bevindt zich op de hellingen van de Mont Batois, tegenover Beaune, een licht en zanderig land, vandaar de naam. "Le Clos Blan