Godet Extra Cognac

Ervaar de ultieme ultieme van het herstel van het Huis Godet na 1945 met Extra Hors d'âge - een levende erfenis van Godets voorouders. Deze continue cognac is het resultaat van het rijpen van hun eaux-de-vie in eiken vaten gedurende 20 tot 70 jaar, en een
Article number:
3278480629234
Availability:
In stock
Delivery time:
Dispatched the same day if ordered before 12pm.
product-banner
€599,99
Incl. tax

Ervaar de ultieme ultieme van het herstel van het Huis Godet na 1945 met Extra Hors d'âge - een levende erfenis van Godets voorouders. Deze continue cognac is het resultaat van het rijpen van hun eaux-de-vie in eiken vaten gedurende 20 tot 70 jaar, en een eerbetoon aan Jacques en Jean, hun grootvader en overgrootvader die de kelders en wijngaarden die tijdens de bezetting werden verwoest, heropbouwen aan de oceaan. 80 jaar en twee generaties leeft later hun verrassende veerkrachtige voort in elke slok Extra Hors d'âge.

Dit is de inspiratie achter Godet Extra Cognac, een "Hors d'Age" blend met eaux-de-vie geoogst tijdens deze naoorlogse periode van wedergeboorte. Als een feniks uit de wetenschap dat God zijn positie als kwaliteitsproducent van Cognac behoudt, wordt al meer dan 500 jaar gewaardeerd door Cognac-kenners.

Deze Extra Cognac is niet alleen geweldig om van te nippen, met zijn sensuele boeket van gedroogde bloemen en een visueel inzicht, maar ook een meesterwerk om naar te kijken. De buitengewone standaard omlijst draagt dit kunstwerk, een opwindend feest voor de zintuigen.

Alcohol: 40%
Volume: 70cl
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »